Behöver du hjälp med att vektorisera din logotype?

Har du en pixelbild, t ex jpg, tiff eller psd, som du vill konvertera till vektorgrafik, t ex eps eller pdf?

Finns det inget original kvar till er logotyp?.

Vektorisering

Vektorisering innebär att vi gör om en vanlig bild, exempelvis logotyp, till en vektoriserad fil. En vanlig bild  är uppbyggd av punkter och när bilden förstoras blir det en tydlig kvalitetsförsämring. Fördelen med en vektorbild är att den kan förstoras utan att kvaliteten försämras.

Med en vektoriserad logga så kan ni skala logotypen fritt i storlek med bibehållen hög kvalitet och använda den för professionellt tryck.

Er logotyp återskapas manuellt i ett högkvalitativt digitalt format (filformatet EPS). Logotypen blir som ny igen och kan användas till hemsida, visitkort, skyltfönster, bilar, brevpapper, broschyrer, klädtryck, brodyr, fakturor mm.

Logotypen är normalt klar inom en vecka.

Prisvärt. Våra designers är erfarna när det gäller vektorisering av logotyper och arbetar effektivt. Att på egen hand införskaffa ett vektorgrafikprogram så som till exempel Illustrator eller Corel Draw, sätta sig in i dess funktionalitet och sedan skapa en vektoriserad logo skulle för den oerfarne ta betydligt längre tid. Tid som du antagligen hellre lägger på andra saker i ditt företag.

Pixelgrafik – Vektorgrafik

Pixelgrafik är uppbyggd av ett fast antal bildpunkter och blir därför suddiga när de skalas upp eller trycks i väldigt små storlekar.

Vektorgrafik är uppbyggd av matematiska sk. vektorer och linjer som automatiskt uppdateras när storleken ändras, vilket ger ett knivskarpt resultat. Dessutom är vektorbilder betydligt smidigare att redigera och tar mindre utrymme.

Förr eller senare kommer du förmodligen att ställas inför det faktum att du måste omvandla din logga till vektorer, eller banor/kurvor som det ibland kallas.

Vid vektorisering använder vi din pixelbild (eller ditt pappersoriginal) som “mall” och ritar om den manuellt i vektorgrafik för bästa resultat.

Skicka oss gärna det du vill ha vektoriserat så återkommer vi med ett fast pris så fort vi granskat materialet!

Vi kan använda det mesta som underlag,  ett brevpapper, inscannad bild, gammal dekal eller ritning osv… vi löser det mesta och gillar utmaningar.

Vi vill betona att vi inte jobbar med automatisk vektorisering utan att arbetet utförs manuellt med hög kvalitet.