Tryckt Reklam i Sverige AB

Vi har försett främst Sverige men även andra delar av Europa med Sport, profil och reklamprodukter sedan 2003. Företaget drivs av Ari Achrén och Arne Eriksson, här nedan hittar ni lite fakta om vår övriga verksamhet.

Tryckt.se 
www.tryckt.se Vi är inte bara en reklambyrå utan vi hjälper er att förverkliga era idéer. Tryckt.se som är vår huvudsida innehåller det mesta som man kan behöva i reklamväg och hittar ni det inte på sidan så kontakta oss, då vi inte alltid hinner uppdatera och få ut alla våra produkter.

Våra kunder är såväl enmansföretaget, den lilla föreningen som elitklubben och storföretaget. Kunderna hittar ni från Trelleborg i söder till Riksgränsen i norr.

www.fasadflaggor.nu Fasadflaggor i alla möjliga storlekar, material och format, vi har både standard fasadflaggor samt fasadflaggor gjorda helt efter er egen design.

www.beachflaggor.se Beachflaggor i olika storlekar och format, vi har även olika tillbehör till beachflaggor, så som väggfästen, bilfästen, cyckelfästen till mer traditionella fästen för både hårda underlag, snö, sand och gräs.

www.brabanderoller.se Digitaltryckta banderoller som är tryckta med miljövänliga latexfärger. Vi trycker på olika material beroende på användningsområde, vi trycker även dubbelsidiga banderoller och i mesh.

Under våren 2018 kommer ytterligare 8 hemsidor att lanseras, håll utkik….

Eftersom vi är en total leverantör av profilprodukter till företag och föreningar så har vi massor av produkter och tyvärr så hinner vi inte alltid få ut dom senaste nyheterna på alla våra hemsidor, så hittar ni inte det ni söker, kontakta oss så kanske vi kan hjälpa er att hitta just er unika profilprodukt.

Välkommen till oss!

Med vänliga hälsningar – din leverantör av Reklam, profil- och sportprodukter!

Ari & Arne med personal.

0932-105 00

info@tryckt.se